عوارض فلفل چیلی

به طور کلی از عوارض فلفل چیلی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
فلفل تند نباید توسط کسی که از مشکلات التهابی غشا مخاطی رنج می برد، به ویژه اختلالات گوارشی مثل برگشت اسید یا زخم گوارشی مصرف شود اما اثرات جانبی فلفل تند به سیستم گوارشی محدود نمی شود.عناصر فعال بیولوژیکی در فلفل می تواند بر دهان، چشم ها، پوست و چندین سیستم و اندام های دیگر بسته به شرایط سلامتی موجود یا حساسیت های موجود تاثیر بگذارد
فلفل تند برای بواسیر و هموروئید بد است.
به عنوان یک قاعده کلی, همه غذاهای تند برای بواسیر بد هستند.
معده را تحریک و گاستریت را بدتر می کند.
کپسایسین و دیگر عناصر تند فلفل , غشاهای مخاطی را تحریک می کنند و آن ها به طور مستقیم در تماس مستقیم قرار می گیرند. خوردن فلفل تند در مقادیر زیاد می تواند گاستریت را بدتر کند و موجب تهوع, استفراغ و اسهال میشود. فلفل نیز برای افرادی که دارای زخم معده هستند، بد است.

چه افرادی نباید فلفل مصرف کنند؟
افرادی که دچار بیماری‌های اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند؛ مصرف بیش از حد آن در سیستم گوارش افراد، آلرژی ایجاد می‌کند. خوردن فلفل قرمز می‌تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می‌برند فراهم سازد. اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند زیراکاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
مصرف فلفل قرمز، برای کودکان چندان توصیه نمیشود.

مصرف فلفل سیاه در بارداری توصیه نمیشود:
این گیاه بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود. زیرا نوزادان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می‌کنند.

نکات تکمیلی در استفاده از فلفل قرمز:

خوردن فلفل قرمز، در عده‌ای ایجاد ناراحتی می‌نماید و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمی‌توانند فلفل قرمز تند را بخصوص در مصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می‌باشند به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد.

اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومور‌های سرطانی منجر می‌شود و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

همانطور که گفتیم مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک می‌کند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.

فلفل قرمز می‌تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود. خوردن فلفل قرمز می‌تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می‌برند فراهم سازد.

و در آخر فلفل قرمز میتواند به مرگ ختم شود