درمان بیماری ها با زردچوبه

زردچوبه در پیشگیری و درمان انواع بیماری ها بسیار مفید است ، از جمله این بیماری ها میتوان سرطان سینه، افسردگی ، سندرم روده تحریک پذیر، سرطان پروستات و … نام برد.

زردچوبه ضد سرطان سینه است:
در یک مطالعه چینی، کورکومین در درمان سرطان سینه موثر یافت شد. این ترکیب همچنین برای محافظت در برابر سرطان روده بزرگ در یک مطالعه دیگر پیدا شد. این کار با حساسیت سلول های سرطانی به شیمی درمانی انجام می شود که راه را برای حذف عناصر نرم کننده هموار می کند. کورکومین همچنین می توانند در دهان بیمارانی که از بدخیمی های گردن و سر رنج می برند کاربرد دارد و رشد سرطان را کاهش می دهد. همچنین کشف شد که کورکومین از عملکرد آنزیم رشد سرطان جلوگیری می کند.

تقویت حافظه انسان با زردچوبه:
مطالعه دیگر نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدان کورکومین می تواند حفظ حافظه در انسان ها را بهبود بخشد. در یک مطالعه دیگر، ترکیب، آپوپتوز (مرگ سلول ها به عنوان بخشی از رشد ارگانیسم) را مهار کرده بود – اثرات آن را به خواص آنتی اکسیدانی کورکومین نسبت داد.

توانایی های شناختی:
در طب سنتی، زردچوبه اغلب به تقویت توانایی های شناختی، افزایش تمرکز و حافظه کمک می کند. بسیاری از این اعتقادات سنتی با تحقیقات علمی به اثبات رسیده اند و زردچوبه هنوز هم یک گیاه تقویت مغز است. زردچوبه علاوه بر افزایش توانایی شناختی عمومی، می تواند مسیرهای عصبی را از فشار اکسیداتیو درازمدت و ایجاد پلاک محافظت کند. به عنوان یک گیاه آنتی اکسیدانی قوی، زردچوبه می تواند فعالیت عصبی را تحریک کند و از تخریب شناختی که اغلب به شکل آلزایمر و زوال عقل می باشد، جلوگیری کند. مطالعات متعدد نشان داده اند که کورکومین در پاکسازی پلاک آمیلوئید، که نشان دهنده پیشرفت بیماری آلزایمر است، بسیار مفید است.

درمان بیماری افسردگی :
کورکومین واقعا یک ماده همه کاره است. مطالعات نشان داده اند که کورکومین اثر مشابهی مانند Prozac روی بیماران مبتلا به افسردگی، نوسانات خلقی، اضطراب و استرس دارد. این مسئله زردچوبه را به جایگزینی قدرتمند برای مسیرهای دارویی تبدیل کرده است که اغلب عوارض جانبی خطرناک یا اعتیادآور دارند.

زردچوبه برای درمان سندرم روده تحریک پذیر:
زردچوبه همچنین برای درمان بیماری های گوارشی مرتبط با سندروم روده تحریک پذیر مورد استفاده قرار می گیرد که ناشی از التهاب است.با توجه به گزارش دانشگاه مرکز پزشکی مریلند، کورکومین میزان دو آنزیم در بدن انسان را کاهش می دهد که مسئول التهاب هستند.در صورتی که از مکمل کورکومین برای ورم مفاصل استفاده می کنید، این مقدار مورد توصیه شده توسط بنیاد ورم مفاصل است – 500 میلی گرم از کورکومین، دو بار در روز است.

کورکومین و پیشگیری از سرطان پروستات:
زردچوبه به عنوان یک ماده غذایی و ادویه ضد سرطان در نظر گرفته می شود، زیرا از خواص ضد سرطانی مهمی بهره می برد.

مطالعه ای که در سال 2009 در دانشگاه اورگان انجام شد، نشان داد که کورکومین دارای اثرات ضد متاستاز (ضد پخش شدن) بالقوه در سلول های سرطانی پروستات است. مطالعه ای دیگر در دانشگاه کلمبیا نیز نشان داد که زردچوبه از این توانایی برخوردار است تا موجب خودکشی سلول های سرطان پروستات شود که این فرآیند به نام آپوپتوز شناخته می شود.
کورکومین زردچوبه و درمان پروستاتیت:
خواص ضد التهابی کورکومین آن را به یک نامزد خوب برای مدیریت پروستاتیت یا التهاب پروستات تبدیل می کند. در یک مطالعه روی حیوانات، پژوهشگران دریافتند که کورکومین در مدیریت پروستاتیت غیر عفونی مزمن موثر بوده و به این نکته اشاره داشتند که این ماده فعالیت سیتوکین های پیش التهابی اینترلوکین-8 و فاکتور نکروز توموری آلفا را کاهش داده است.
چگونگی دریافت کورکومین زردچوبه:
دوز توصیه شده برای زردچوبه به عنوان یک پودر 400 تا 600 میلی گرم در روز است. مصرف زردچوبه و کورکومین هنگامی که بر اساس دستورات ارائه شده انجام شود، امن است. بهترین روش برای بهره‌مندی از فواید زردچوبه افزودن آن به رژیم غذایی است. زردچوبه را می توان هنگام پخت و پز یا پس از آن به غذا اضافه کرد.

خواص اعجاب انگیز زردچوبه برای درمان مشکلات تخمدان و عفونت رحم:
زردچوبه برای تخمدان، رحم و درمان مشکلات مربوط به آن خواص بسیاری دارد. جمله مزایای استفاده از زردچوبه می توانیم به درمان تنبلی تخمدان در بانوان اشاره کنیم. این عارضه در اکثر بانوان مشاهده می شود. کورکومین موجود در این ادویه تاثیرات مهمی بر رفع این عارضه در بانوان میگذارد.

سندرم تخمدان پلی کیستیک :
(PCOS) یک اختلال غدد درون‌ریز است که با عدم تخمک‌گذاری مزمن، پلی کیستیک بودن ظاهر تخمدان و علایم پاتولوژیکی مانند هایپرآندروژنیسم (بیش از حد بودن هورمون‌های مردانه) مشخص می‌شود.

مضرات استفاده زیاد از زردچوبه:

مصرف زردچوبه در طولانی مدت و به مقدار زیاد در معده زخم ایجاد می کند. این ادویه قند خون را کاهش می دهد بنابراین افراد دیابتی باید قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنند.
مصرف این ادویه در زنان باردار باید حتما با مشورت پزشک باشد. اما در حالت عادی مصرف زردچوبه مصرف آن برای بانوان باردار منعی نخواهد داشت.
زردچوبه را اگر برای لاغری دو تا سه قاشق چای خوری در روز مصرف می کنید توجه کنید که گردش خون را افزایش می دهد و باید دو هفته پیش از جراحی از مصرف زردچوبه بپرهیزید.

زردچوبه ممکن است برای برخی افراد حساسیت داشته باشد. به ندرت بعضی از افراد واکنش‌های آلرژیک را به ویژه مشکلاتی پوستی گزارش کرده‌اند. به طور معمول این حالت به شکل خارش پوست نمایان می‌شود.

مصرف زیاد و بی‌رویه زردچوبه می‌تواند حالت تهوع، اسهال، افزایش خطر خونریزی، انقباض بیش از حد کیسه صفرا، افت فشار خون، انقباضات رحمی در زنان باردار و افزایش قاعدگی را به همراه داشته باشد. اگر این علائم را داشتید، استفاده از زردچوبه را متوقف یا به پزشک مراجعه کنید.

افرادی که از سنگ کلیه رنج می‌برند باید از مصرف زیاد این ادویه خودداری کنند چون میزان اسید اگزالیک ادرار را بالا می‌برد.

افزایش خونریزی
زردچوبه خواص بسیاری دارد و در صورتی که درست مصرف شود می تواند برای سلامتی بدن مفید باشد. البته بعضی افراد با مشکلات خاص بهتر است در مصرف این ادویه زیاده روی نکنند. کسانی که به اختلالات خونریزی مبتلا هستند بهتر است از مصرف زیاد زردچوبه خودداری کنند.
بهترین روش استفاده از زردچوبه
زرد چوبه را همیشه با فلفل سیاه و بعضی از روغن‌های غیرالتهابی و چرب به کار ببرید. به دلیل این ‌که چربی دوست و در چربی قابل حل است. از روغن نارگیل نیز می توان استفاده کرد. برای جذب حداکثری، همیشه همراه با غذا مصرف کنید
فلفل سیاه حاوی پیپرین است؛ پیپرین ماده‌ای است که به جذب بیشتر کورکومین کمک می‌کند و می‌تواند طعم دهنده‌ی مناسبی برای چای زردچوبه باشد.
لیموترش و زنجبیل هم خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی دمنوش‌تان را بیشتر کرده و آن را خوش طعم‌تر می‌کنند.