روش های استفاده از دارچین در آشپزی

برای آنکه عطر و طعم دارچین حفظ شود بهتر است هنگام پخت و پز در آخر غذا دارچین را لضلفه کنید تا عطر ئ طعم آن از بین نرود.زیرا روغن های موجود در آن فرار است.

دارچین به عنوان طعم دهنده ای اساسی در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد.در تهیه ی شکلات و برخی دسر ها در خواباندن گوشت قرمز در پخت مرغ تهیه انواع سوپ انواع سس و ترشی استفاده می شود.

چای دارچین:

چای دارچین با طعمی تند و عطری خوشایند راه خوبی برای آرامش و بهره مند شدن از ویتامین ها و مواد معدنی هست.طعم دار بودن چای دارچین شما را از قند بی نیاز می کند.بدون قند بودن آن را به یک نوشیدنی ایدهآل  برای کاهش وزن تبدیل می کند.یک فنجان چای دارچین حدود 2تا3کالری دارد.همچنین چای دارچین مرجع خوبی از آنتی اکسیدان نیز هست که به رها شدن بدن از رادیکال های آزاد نیز مساعدت می کند.

دمنوش دارچین:

برای ناراحتی های گوارشی دیابت درد های استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.

مواد لازم: چوب دارچین خردشده دو قاشق غذاخوری، عسل دو قاشق مرباخوری به ازای هر لیوان، آب جوش 3 لیوان.

طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

میزان مصرف توصیه شده دارچین:

برای افرادی که مبتلا به بیماری نمی باشند و فقط برای سلامت و حفظ تعادل در برنامه غذایی قصد مصرف دارچین دارند 1 الی 2 گرم توصیه می شود.برای کاهش قند کلسترول و بهرمندی از خواص دارویی ان 3 الی 5 گرم در روز توصیه می شود. مصرف بیش از حد ان می تواند مسموم کننده باشد.

ویرایش : مهندس مریم سرچمی – کارشناس ارشد صنایع غذایی